Kvalitetni SEO backlinkovi Srbija

Pariz: Grad ljubavi i romantike budi novogoišnju čaroliju

Glavni grad Francuske, svetlucavi Pariz, svoju čaroliju ljubavi i romantike dodatno oživljava za vreme božićnih i novogodišnjih praznika.
Pariz: Grad ljubavi i romantike budi novogoišnju čaroliju
14 Oktobar 2022
0 pregleda

Veliki broj načina za proslavu, upoznavanje običaja i tradicije i posećivanje brojnih uličnih zabava u francuskoj prestonici garantuje doček Nove godine u velikom i nezaboravnom stilu.


Hiljade lampiona osvetljava Pariz u susret novoj godini

Svake godine u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, Pariz bude osvetljen hiljadama lampiona koji nagoveštavaju radost praznika. U gradu je, čini se, veća gužva nego inače, a lokalni barovi, klubovi i restorani postaju izvor smeha i zabave.


Isplanirajte doček Nove godine u Parizu

Da Vas veličanstveni Pariz u svoj svojoj lepoti ne bi zasenio, isplanirajte najluđu noć pre samog putovanja. Zato je naš predlog da godinu započnete uživajući u velikom vatrometu na nekom od gradskih trgova, ili posetom nekoj žurci u najboljim pariškim klubovima.


Iako ne iznenađuje, Ajfelova kula je posebno posećena u novogodišnjoj noći. I dok neki uživaju u restoranima na Ajfelovom tornju, drugi se odlučuju da novogodišnju noć dočekaju u uređenom parku ispred samog tornja. Ovaj park, Champ de Mars, je nezvanično mesto okupljanja na kome se sklapaju nova prijateljstva u susret Novoj godini.


Nova godina na Jelisejskim poljima

Najpoznatija ulica Pariza je ujedno i mesto zvanične i najbogatije ulične zabave u novogodišnjoj noći. Jelisejska polja i doček Nove godine predstavljaju kombinaciju mesta i povoda kakav se ne sme propustiti. To je mesto kada se ljudi iz celog grada skupljaju u aveniji i proslaviljali početak Nove godine. Svakako su najbolja mesta ona u blizini Trijumfalne kapije. Međutim, ni posle ponoći se zabava ne završava, naprotiv, zabava se nastavlja u nekom od lokalnih klubova i barova lociranih u blizini.


Krstarenje Senom u novogodišnjoj noći

Za one koji žele da novogodišnju noć dočekaju na reci i sa reke posmatraju vatromete koji krase nebo, krstarenje Senom je idealno mesto za doček Nove godine. Pored ukusnih specijaliteta, šampanjca i dobre muzičke zabave, boravak na reci znači da možete da upijete atmosferu praznika širom prestonice. Ovakav doček Nove godine zahteva obaveznu rezervaciju posebno kada se ima u vidu popularnost ovakvog oblika zabave za najluđu noć.